Palcsó Tamás a Sláger TV-nél

Palcsó Tamásról, az egykori megasztáros versenyző az elmúlt években keveset lehetett hallani. Az énekes szerdán, a Sláger TV-n tér vissza – Bangó Margit Halk zene szól az éjszakában című műsorában.

Visszatér a 2004-es Megasztár 2. helyezettje, Palcsó Tamás. Az énekes három dalt énekel a Halk zene szól az éjszakában című műsorban – előadja többek között a Törd át a csendet című szerzeményét is, amely legutóbbi lemezének címadó dala. „Jól éreztem magam a műsorban! Nagyon kedvelem Bangó Margit Kossuth-díjas művésznőt, megtiszteltetés volt szerepelni nála – a találkozás inspiráló hatású volt” – nyilatkozta Palcsó Tomi, aki azt is elárulta, hogy a Törd át a csendet egy nagyon fontos dal az életében. „A hosszúra nyúlt hallgatás után ezzel szeretnék visszatérni a zene világába.”

„Tomi karrierje tíz évvel ezelőtt, a Megasztárban kezdődött. A jubileum alkalmából készült egy nagylemez, amelyen az elmúlt tíz év legjobb dalai szerepelnek” – tájékoztatott az énekes menedzsere és dalszöveg írója, Tabár István. Időközben Palcsó alakított egy zenekart is, amellyel változatos stílusban, különféle átdolgozásokat játszanak.

„Tomikát nagyon szeretem, az unokám is lehetne. Nagyon jó előadó, van benne zenei alázat – ilyen fiatalokat látok vendégül” – mondta el Bangó Margit, akinek műsora hetente jelentkezik a Sláger TV-n. „Tehetséges fiatalokat hívok meg különféle zenei területekről, és az a cél, hogy magas színvonalon szórakoztassuk a közönséget. Fontosnak tartom, hogy a mindennapi gondokkal küzdő embereknek egy óra önfeledt kikapcsolódást nyújtsunk. Vallom, hogy a hosszú siker titka a szórakoztatás, a tehetség, a szép hang és a szív – ezek mindegyike megtalálható a műsoromban.”

Halk zene szól az éjszakában Bangó Margittal és Palcsó Tamással – június 3-án 20.00 órától, a Sláger TV műsorán.

  • Megosztom