Ördög Nóra igazgatónőnek áll

Iskolaigazgatóként mutatkozik be a képernyőn tavasszal Ördög Nóra. Az ének iskolájának műsorvezetője az idei „tanévben” nagy hangú apróságokkal és tehetséges kamaszokkal dolgozik majd, és már most élvezi a közös munkát.

Az ének iskolájának harmadik évfolyama idén tavasszal jelentkezik a TV2 képernyőjén, újabb 16 tehetséges kisdiákkal, és az igazgatónővel, Ördög Nórával, aki már el is kezdte a munkát az éneksuliban.

– Nagyon jó hangulatban teltek az első forgatási napok, gyorsan összecsiszolódtunk a tanárokkal, és leesett az állam, milyen tehetségesek a jelentkező gyerekek. Lúdbőrözős pillanatokat vártam, és meg is kaptam – mondta Ördög Nóra. – Gyerekekkel dolgozni egyébként is nagyon hálás feladat, a stáb az első pillanattól kezdve óriási szeretettel veszi körül a jelentkezőket, és nagyon pozitív a légkör a forgatásokon, ezért könnyen rá tudtam hangolódni a műsorra – tette hozzá.

Az ének iskolája idén tavasszal a harmadik évaddal jelentkezik, az igazgatónő Ördög Nóra és a tanárok – Szandi, Szulák Andrea, Caramel és Hajós András – pedig már izgatottan várják, vajon kik lesznek azok az ifjú tehetségek, akiknek ebben a tanévben foghatják majd a kezét mindenki kedvenc éneksulijában.

 

  • Megosztom