Music FM érkezik a Juventus helyére

A Rádió 1-től és a Juventustól átcsábított műsorvezetőkkel kezdheti meg működését az új zenei rádió.

Megkezdődött a várhatón március elején induló Music FM bevezető kampánya. Az új adó a Juventus Rádió által január végéig használt 89,5-ös frekvencián lesz hallható. A Music FM első kreatív anyagiban a rádió leendő műsorvezetői diszkógömbökkel takarják az arcukat.

A hírek szerint az új rádióhoz érkezik a Rádió 1-től közelmúltban távozott Harsányi Levente és Cooky, továbbá a Juventus Rádióban korábban reggeli műsort vezető Pordán Petra és Balogh Tamás. A Music FM a szlogenje alapján – „legütősebb zenék, legtrendibb újdonságok” – várhatón a fővárosban frekvencia nélkül maradt Rádió 1 hallgatói körére fog rástartolni, azaz fiatalos popzenei rádió lesz.

A Music FM a 89,5-tel az országos adók utáni legnagyobb lefedettségű frekvencián szólalhat meg. Az adó Budapestet és 100-120 kilométeres körzetét fedi le sztereó minőségben, azon belül 3,3 millió potenciális hallgatót ér el. Az exjuventusos frekvenciát megnyert Prodo Voice Zrt. információink szerint évi 135 millió forintos díjat ajánlott a 89,5 használatáért. A Prodo Voice tulajdonosa egy a médiában eddig ismeretlennek számító holland vállalkozó, aki korábban üzlettársa volt a Class FM-et működtető Advenio Zrt. tulajdonosaként ismert Nyerges Zsoltnak.

  • Megosztom