Mozgalmas hétvége a hazai tévés piacon

Igencsak mozgalmas sikerült az elmúlt hétvége a hazai televíziós piacon, több érdekes személyi változásról is jött hír. A TV2-nél megszűnik az Aktív és ezért Kulcsár Edina nem vezet több műsort, Gaál Noémi pedig távozik a cégtől. Kálmán Olga is vált, az ATV műsorvezetője a HírTV-nél folytatja.

 

Az Origo számolt be arról, hogy megszűnik december 31-el a TV2 Aktív című magazinműsora. Ez egyben azt is jelenti, hogy a produkciót eddig vezető Kulcsár Edinával a jövőben műsorvezetőként nem tervez a TV2 Csoport, de szereplőként más műsorokban is számítanak rá. Ő az egyik szereplője az Édes Élet című produkciónak.

 

A társaság azt is bejelentette, hogy Gaál Noémi közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként dolgozott.

 

Egy másik ismert tévés személyiség is vált, Kálmán Olga, az ATV Egyenes Beszéd című műsorának főszerkesztő-műsorvezetője a HírTV-nél folytatja az Index beszámolója szerint. Az ATV szombat este, egy közleményben számolt be a változásról, amely szerint csütörtökön mondott fel a csatornánál, ahol 2003 óta dolgozott. Az ATV Egyenes Beszéd című műsora természetesen folytatódik.

  • Megosztom