Megvan az év prospektusa

Az Év Prospektusa díj nyertese a Kucsa-ker Kft. lett. A legjobb grafikus díját a zsűri döntése alapján a SpiritOne Kft., a Spirit Hotel Kft. prospektusának dizájnere kapta. A legtöbb közönségszavazatot egy képregény formátumú prospektus kapta.

 

Az idén először rendezték meg Az Év Prospektusa versenyt,  amely a kiadványok készítőinek rendkívül összetett, gyakran művészi szintű szakmai teljesítményét ismeri el. A versenyre a pályázó által vagy a pályázó megbízásából elkészített ügyfeleknek szóló prospektus, katalógus vagy egyéb céges kiadvány elektronikus beküldésével lehetett nevezni.

A szakmai zsűri által odaítélt Az Év Prospektusa szakmai díj nyertese a Kucsa-ker Kft. prospektusa lett. A második helyezett a Supykids Europe Kft., a harmadik a Spirit Hotel Kft. kiadványa lett. A legjobb grafikus díját a SpiritOne Kft. nyerte el a Spirit Hotel Kft. prospektusával.

A közönségszavazás nyertese 9800 szavazattal a MOHAnet Kft. rendhagyó képregény-prospektusa lett. Mögötte alig lemaradva, 9404 szavazattal a második a Hotel Kastély Szirák, a harmadik 3674 szavazattal a Supykids Europe Kft. kiadványa lett.

 

A prospektusok megnézhetők itt.

 

  • Megosztom