Megújult az Éva magazin

Hét év után új logóval jelenik meg az Éva magazin, amely a Marquard Media Magyarország Kft. főként licencmagazinokból álló portfóliójában a mai napig különleges helyet foglal el.

Az elmúlt esztendők során az Éva számos újdonsággal gazdagította a magyar magazinpiacot, itt szerepelt elsőként rendszeresen olvasó a címlapon, az Éva alapozta meg a tematikus különszámok kategóriáját az Éva Húsvét, Éva Advent, Éva Kölyök, Éva Kreatív kiadvánnyal és hozzá kapcsolódik az első igazán interaktív iPad-alkalmazás elkészítése is.

A megújult logó érinti az Éva magazin weboldalát, közkedvelt különszámait, mellékleteit, azok iPad-applikációit is, amelyekkel továbbra is igyekszik megkönnyíteni a tevékeny nők életét. Ezentúl új logóval jelenik meg az Éva Húsvét, Éva Kölyök, Éva Kreatív, Éva Konyha és a november 4-étől kapható Éva Advent is.

Az arculatváltást imázskampány kíséri, amelynek fő üzenete: „Talpraesett, érzékeny, nőies. Mint te.” A megújulást intenzív médiakampánnyal támogatja a Marquard Media, amelyben sajtó-, online és közösségimédia-megjelenések, rádió- és tévéhirdetések, POS-promóciók és a kiadó saját multiplatform-portfóliójának termékei szerepelnek.

  • Megosztom