Magyar sztárok retus nélkül

Egyedülálló őszi kampányt indított a természetesség jegyében a Fytofontana Kft. A szépségápolási termékekkel foglalkozó cég legújabb projektjének arcául három hazai hírességet választott, akik ezúttal minimális sminkben, retusálás nélkül jelennek meg a fotókon. Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni Éder Krisztián kamerája elé állva hirdeti a természetes szépség erejét.

 

Az elmúlt években egyre gyakrabban vállalják hazai és külföldi hírességek is a natúr, apróbb bőrhibáikat is felfedő fotóikat a közösségi oldalakon, a kozmetikai cégek esetében azonban rendhagyó, hogy retusálatlan képekkel kampányoljanak. Az őssejtes kozmetikai termékeket forgalmazó Fytofontana legújabb kampányának arcai olyan hírességek, akik gyakran szerepelnek kamerák előtt, ezt az oldalukat azonban ritkán láthatja a nagyközönség.

 

A három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet – Lilut, Malek Andreát és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőt – Éder Krisztián kapta lencsevégre, akinek ez volt az utolsó nagy munkája a New York-i utazása előtt. A fotós szerint a kozmetikai termékek kampányai alapvetően a tökéletes szépség sztereotípiáját követik, ezért volt különleges ez a fotózás, ami a bőrhibákat is felvállalva mutatja meg a természetes szépséget.

  • Megosztom