Új gyorsétterem-lánc nyílt

2010 december 16-án nyílik Magyarország első ún. quality & local gyorséttermi hálózata: a GUSTO BURGER & CAFE. Az üzletet továbbiak követik majd.

Az üzlet a Váci utca 27 alatti Piarista-házban nyitja meg kapuit, működnek már egységek New Yorkban, Londonban és Stockholmban is. A lánc a quality local fastfood jelzőt használja, ami azt jelenti, hogy a Gusto Burger & Cafe nem használ adalékanyagokat hústermékeiben: a hamburgerek húspogácsái nem tartalmaznak mást, mint szín marhahúst. A szendvicsekbe húspép helyett valódi csirkemell kerül, a kávét 100%-os arabica alapanyagból frissen készítik.

Az étterem üzleti filozófiája, hogy amennyiben módja van rá, magas minőségű,hazai termelésű alapanyagokból dolgozzon. Így a nyitást követően a legjobb argentin marhahúsból készítik a hamburgerek húspogácsáit, de keresik azt a magyar beszállítót, aki a későbbiekben hasonló stabil minőséget tud szállítani hazai marhából.

Magyar termelőtől szerzik be a zöldségeket és a pékárut, magyar cukrász készíti a kézműves süteményeket, magyar szakemberek tervezték az üzletlánc arculatát és magyar iparosok végezték a kivitelezést.


  • Megosztom