Legendákkal rajtol az új csatorna

Holnap indul a közmédia új retrocsatornája, az M3, már az első műsorhéten valódi sztárparádéval várják a nézőket. Olyan legendák tűnnek fel a képernyőn, mint Voith Ági, Bujtor István, Antal Imre, Rózsa György vagy Bodrogi Gyula.

 

Karácsony napján többek között a Családi kör, a Cimbora, A csodakarikás című mesejáték, valamint Az aranyember című film várja a nézőket, szilveszterkor pedig több szórakoztató műsor mellett Hofi Géza Hofélia című műsorával búcsúztatjuk az óévet. A retró csatornán a műsorzárást követően a hét minden napján Időmetszetek címmel tovább folytatódik az időutazás, éjféltől ugyanis archív fotóválogatást láthatnak a nézők.

 

Az archív tartalmakra épülő, közszolgálati csatorna fő profilja a közmédia archívumában fellelhető régi felvételek sugárzása. A közmédia december 20-án induló új, tematikus csatornája, az M3 már egyre több kábeltelevízió-szolgáltatónál érhető el az alapcsomagban. Az új adón a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek emblematikus műsorait, filmjeit nézhetjük újra, mint például a Játék határok nélkül című vetélkedőt Gundel Takács Gáborral, de a vasárnap délelőttök sem múlhatnak el Juhász Előd klasszikus Zenebutikjai nélkül.

 

(fotó: MTVA)

  • Megosztom