Különleges válogatás a Universal Channel-en

A június a vígjátékok és a legendás akcióhősként is bizonyító Arnold Schwarzenegger hónapja a Universal Channel-en. Mozgalmas, drámai, megható és garantáltan komikus jelenetek sora vár a nézőkre.

 

Igazán különleges válogatással köszönti a nyarat a Universal Channel. Arnold Schwarzenegger főszereplésével a vígjátékok hónapja lesz a június. 15-én rendőrnyomozóként nem mindennapi megbízást kap a kigyúrt Arnold. Óvóbácsinak adja ki magát, hogy lebuktasson egy drogdíler bandát, ám hamarosan kiderül, egy csapatnyi gyerek nagyobb kihívást jelent minden bűnözőnél.

 

22-én szintén a gyerekek kerülnek előtérbe, igaz, teljesen más megközelítésben. A Junior-ban Arnie saját testében hord ki egy babát egy termékenységi gyógyszerrel kapcsolatos kutatás részeként. Ebben Emma Thompson mellett Danny DeVito a partnere, aki a 29-én képernyőre kerülő Ikrekben is Schwarzeneggerrel játszik. A születésükkor elválasztott, egymásra egyáltalán nem hasonlító testvérek kalandja sokak számára már ismerős lehet, de érdemes újra és újra felidézni a megható és vicces történetet.

 

  • Megosztom