Különleges sorozatot indít a Cartoon Network

A Turner Broadcasting megbízást adott egy új, élő/animációs sorozat, a Team Toon elkészítésére (26 x 30 perc), amelynek munkálataiban a FremantleMedia Enterprises (FME), valamint Larry Schwarz és csapata működik majd együtt a Cartoon Network EMEA munkatársaival.

 

A Turner Broadcasting szabad jelzést adott a Team Toon sorozatnak az EMEA és az ázsiai/csendes-óceáni régiókban, ahol a Cartoon Network tűzi majd műsorára, tovább bővítve a Turner élőszereplős programkínálatát a területen. A TV-sorozat nemzetközi terjesztését és a globális jogok kezelését az FME végzi majd (az EMEA és az ázsiai/csendes-óceáni térségeken kívül).

 

A 6-11 éves korosztályt megcélzó Team Toon az élőszereplős akció és az animáció egyedi ötvözete lesz. A sorozat Dylan, Sam, Iko és Ash izgalmas kalandjait követi nyomon. A főszereplők az egyes epizódok elején bemutatott Psycho Squirrel című online animációs sorozat készítői. Amikor beüt a baj, a Team Toon nevű csapat tagjaiként engedik szabadjára fantáziájukat. A csapatot a beszélő jármű, Animobile teszi teljessé: a rejtélyek megoldása és a gazfickók fülön csípése közben pedig úgy tűnik, elmosódik a valóság és a rajzfilmek világa közötti határ. Lehet, hogy a rajzolt karakterek valódiak? Persze az is lehet, hogy nem. A Team Toon cseppet sem törődik ezzel, hiszen ők igazán komolyan veszik a játékot.

 

Cecilia Persson, beszerzési és koprodukciós alelnök (EMEA, Turner Broadcasting) a következőképpen fogalmaz: „A Team Toon egy hihetetlenül kreatív és mókás sorozat arról, ahogy a gyerekek a fantáziájukon és a játékaikon keresztül értelmezik a valóságot. Ha felöltik a rajzfilmes arcukat, a főszereplők képesek rajzfilmkaraktereket létrehozni a valóságban: ez olyan alapszituáció, ami biztosan megragadja majd a nézők képzeletét. A show fejlett produkciós technikákat alkalmaz a vegyes médiaformátum és a két program egyben koncepció terén is, ezért jól kiegészíti majd a Cartoon Network élőszereplős műsorkínálatát.”

 

A Team Toon az FME gyerekeknek készült műsorainak számát gyarapítja. Ilyen többek között az akciódús és kalandos, CGI animációval készült Max Steel, a Really Me című, élőszereplős tini-szitkom, és a koncertfelvételeket, élőszereplős jeleneteket és animációs részeket ötvöző The Aquabats Super Show.

 

  • Megosztom