Közösségi oldal indult színházkedvelőknek

A színházba járókat megcélzó közösségi oldal indult Színházkolónia néven. A kezdeményezés célja, hogy a néző elmondhassa véleményét az előadásokról, hogy értékelhesse a színházi felhozatalt, hogy elolvashassa mások véleményét egy-egy előadásról, alkotóról – és ezek alapján eldönthesse, mit szeretne megnézni valójában.

Az új oldalon a tartalom is a közönségtől jön, a nézők írják a kritikákat, a blogokat, javítják ki az adatlapokat, teszik föl a nekik tetsző, ámde hiányzó előadásokat, illetve illesztik be azon alkotók adatlapjait is, akiknek hiányát érzik – olvasható a közösségi kezdeményezés blogbejegyzésében.

 

 

A Színházkolónia jelenleg tesztüzemben működik, vagyis már elérhető, azonban az üzemeltetők a közönség segítségét is kérik az oldal fejlesztéséhez egy játék keretében. A programozási, helyesírási, felépítési, logikai hibákat találó, és azokat a kolonia@szinhaz.hu címen január 10-20. között jelzők közül az, aki a legtöbb hibát találja két jegyet nyerhet az általa kiválasztott színházi előadásra.

  • Megosztom