Közösséget épít a DTK Show

Ma indul D. Tóth Kriszta új talkshow-ja, a DTK az M1-en. A heti műsor szerkesztői akciódús jeleneteket, megindító vagy épp meghökkentő történeteket, sztárokat és civil példaképeket ígérnek. Az egyórás tévéshow mellett exkluzív, kifejezetten az internetre gyártott videókkal is készül a stáb.

 

Az új talkshow vendégei között népszerű magyarországi és külföldi sztárok mellett kevésbé ismert, de különleges civileket is megismerhetünk. A show vendégeit egy valami köti össze: mindannyian valódi teljesítményt nyújtanak, és érdekessé teszi őket személyes történetük, valamint az, amit tehetségükkel elértek, megálmodtak és megvalósítottak.

A cél, hogy mindenki egy kicsit kimozduljon a komfortzónájából – mondta D. Tóth Kriszta. – Nemcsak a vendégeimet érik meglepetések, hanem én is gyakran keveredem majd szokatlan és vicces helyzetekbe.

Az alkotók tartalmas, ugyanakkor akciódús műsort ígérnek, amelyben a műsorvezető munkáját két állandó szereplő is kiegészíti. Saját zenekar helyett egy DJ szolgáltatja a zenét, és Kertész Richárd színész, stand up humorista, a Petőfi Rádió hangja a zeneszámok mellett szóban és tettben is reagál a stúdióban történtekre. Magyarósi Csaba blogger, az Index újságírója pedig az online közösséget és az internetes tartalmakat hozza be a stúdióba.

A DTK Show heti egyórás tévéadása mellett többórányi webexkluzív tartalmat gyárt kifejezetten az online felületekre. A kulisszatitkokat, kimaradt jeleneteket, Kriszta és a stáb személyes hangvételű videoblogját a műsor hivatalos honlapja mellett a legismertebb közösségi médiafelületeken osztják meg.

A műsor készítői és D. Tóth Kriszta az első adás alatt és az azt követő egy órában a műsor Facebook-oldalán várják a tévés és online közösséget egy kis beszélgetésre, chatelésre az első benyomásokról.

 

  • Megosztom