Konferencia a koronavírus hatásairól

Október 19–23. között ötnapos interaktív programmal, a tudományos világ és az üzleti élet meghatározó vezetőinek részvételével zajlik a Business Insider Global Trends Festival.

Az online konferencia a koronavírus-járvány világgazdaságra gyakorolt hatásait olyan szakemberek előadásain keresztül veszi górcső alá, mint Reed Hastings, a Netflix társalapítója és CEO-ja, Nouriel Roubini közgazdász, a New York-i Egyetem professzora, Sebastian Thrun, a Kitty Hawk vállalat CEO-ja, az Udacity társalapítója és igazgatósági tagja, a Google volt igazgatóhelyettese, Poppy Gustafsson, a Darktrace CEO-ja, Sergio P. Ermotti, az UBS Group AG vezérigazgatója vagy Christoph Franz, a Roche Holding AG igazgatótanácsának elnöke.

A Business Insider Global Trends Festival öt fő témakör mentén vizsgálja a koronavírus hatásait, ezek: Üdv a jövőben (Welcome to the Future), Változó társadalmak (Shifting Societies), Fenntarthatóság (Sustainability), Technológia (Technology) és Szervezet (Organization). A szervezők arra buzdítják a program iránt érdeklődő vállalatvezetőket, vállalkozókat és befektetőket, hogy csatlakozzanak az interaktív online adásfolyamhoz, amelybe a világ bármely pontjáról be lehet kapcsolódni. Az esemény jegyértékesítési felülete a Business Insider Global Trends Festival honlapján érhető el.

A konferenciával kapcsolatos minden további információ a https://trendsfestival.com/ weboldalon olvasható.

 

  • Megosztom