Kiderült, hogy döntött Gyurta Dani

Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó, valamint Őze István, az idén 127 éves Újpesti Torna Egylet (UTE) klubigazgatója pénteken ünnepélyes keretek között aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében a versenyző az UTE-ben folytatja a pályafutását.

 

Az újpesti Külvárosi Kávéházban rendezett ceremónián Gyurta Dániel kiemelte: azért döntött az UTE mellett, mert ezt megelőzően ilyen nagy és erős klubhoz még nem tartozott – írja tudósításában az MTI. “Itt látom biztosítottnak a színvonalas versenyzéshez szükséges összes feltételt a magam és csapatom, a Széles Team számára. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy milyen szeretettel fogadtak az újpestiek többek közt az Újpest-Siófok focimeccsen. Remélem, hogy viszonozni tudom ezt a szeretetet és bizalmat azzal, ha a decemberi, isztambuli rövidpályás világbajnokságon már Újpestnek szerzek dicsőséget” – idézte Gyurtát a klub közleménye.

 

A londoni olimpián a 200 méteres mellúszásban világcsúccsal aranyérmes, 23 éves Gyurta Dániel eddig a Jövő SC-Veolia tagja volt, a szerződése augusztus végén járt le.

  • Megosztom