Keresik a jövő magyar világsikereit

Az idén ötödik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter a Magyar Innovációs TechShow-t. A június 11-i rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai és laikus közönség, illetve a hazai és nemzetközi befektetők előtt.

 

A korábbi évek hagyományait követve az MMKlaszter 2013-ban is nyílt pályázatot hirdetett Magyarország leginnovatívabb IT vállalkozásai számára. A Magyar Innovációs TechShow-n, a független szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 18 pályázó mutathatja be fejlesztését. Olyan vállalkozások jelentkezését várják, amelyek nemzetközi szintű infokommunikációs technológiára épülő projektjüket az elmúlt 3 éven belül fejlesztették ki.

 

Az idei TechShow különlegessége, hogy az esemény egyben a Design Terminal és a FreeDee Printing Solutions által szervezett több napos 3D Printing Show szakmai nyitónapja lesz, illetve a Magyar Innovációs Szövetség éves Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyének zárórendezvényének második napjával is összekapcsolódik. Emellett a helyszín tőszomszédságában egyidőben zajlik majd a világ legrangosabb mérnök-konferenciájaként számon tartott IEEE ICC, amelynek köszönhetően számottevő nemzetközi érdeklődésre számítanak eseményükön a TechShow szervezők.

  • Megosztom