Izgalmas újdonságokkal jelentkezik a Viva Tv

A Viva Tv-n újrainduló Randikommandó Zsidró Tamás beszólásaitól lesz hangos, az Interaktív pörgősebb és spontánabb formátummal jelentkezik, ráadásul folytatódik a bulvár aljas világát bemutató latin-amerikai sorozat, a Popland is.

Mindennél menőbb változásokkal készül az őszre a Viva Tv. Új részekkel és új arcokkal folytatódik a Randikommandó, a Viva átalakító műsora. Zsidró Tamás félredobva a finomkodást az új évadban minden eddiginél keményebben megmondja a véleményét, a fejmosás tehát nem marad el. A legkevésbé Iszak Eszter fog unatkozni ősszel: a Randikommandó főszervezője az átalakító show mellett az Interaktívban is visszatér, ahol az eddigi műsorvezetők mellé csatlakozik RandomMarci és Sanyóca, utóbbit legtöbbször elkíséri majd kutyája, Duggy is.

Az Interaktív mellett a tini lányok szívtiprója, RandomMarci is folytatja saját gyártású realityjét, ahogy Sanyóca is tovább ökörködik a Megállóban. Sanyóca ősszel berobban a popbizniszbe is, de hogy hogyan, az még legyen meglepetés, aki ismeri, tudja, hogy tettét örökre megemlegeti a műfaj.

Csajok és pasik, szex és bulvár – ezek mindent visznek a Popland újabb évadában, ahol a pokolba vezető út paparazzikkal van dekorálva. A bulvár mocskos világát bemutató latin-amerikai sorozat új részekkel tér vissza a Viva Tv-re.

 

  • Megosztom