Izgalmas percek a FEM3-on

Élő adásban vizsgáznak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói. Január 16-án, pénteken a teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd. A diákok vendégei között lesz többek között Ördög Nóra és Pásztor Anna is.

 

A TV2 Akadémia végzős hallgatóinak különleges vizsgaélményben lesz részük, ugyanis tanulmányaikat lezáró megmérettetésként élőben vezethetik a FEM3 Café beszélgetős műsorát Váczi Gergővel. Január 16-án, pénteken a teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd. Mindegyik hallgató saját magának hív vendéget, akivel élőben készít interjút. A vizsgaadás vendége lesz többek között Pásztor Anna, Ördög Nóra és Pachmann Péter is.

 

A diákok teljesítményét a TV2 szakembereiből álló vizsgabizottság értékeli, akik a vezérlőben követik nyomon az adás minden pillanatát és élesben, a helyszínen osztályozzák a vizsgázókat. A vizsgabizottság tagjai: Yvonne Dederick a TV2 társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Azurák Csaba műsorvezető, György Bence program- és hírigazgató, Andor Éva műsorvezető, valamint Vörös Tamás kreatív producer.

 

A hallgatók teljesítményét azonban idén nemcsak a szakemberek, hanem a nézők is értékelhetik majd, online szavazáson választják meg a közönségdíjas műsorvezető-jelöltet. 2015 további újdonságokat is tartogat, már ösztöndíjprogram is segíti a január 20-ig jelentkező diákokat.

 

 

A Marketing&Media magazin legújabb előfizetési akciójában a lapunk mellé ajándékba adunk HVG Extra-, Marie Claire-, National Geographic-, Playboy-előfizetést és választhat egy 10 ezer forintos borválogatás, vagy egy páros Oxygen Wellness-belépőt. Kattintson ide a részletekért! (x)

 

  • Megosztom