Ismét versengenek a webáruházak

Hetedik alkalommal rendezi meg az Árukereső.hu az Ország Boltja versenyt, ahol a webáruházak küzdenek egymással a győzelemért.

A verseny kiíróinak célja, hogy megtalálják és bemutassák a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat, illetve felhívják a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Az idén a verseny második napján máris több mint 250 webáruház nevezett be a népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre.

A versenyben részt vevő webshopokra szeptember 12-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az internetes áruházak is ezen a címen regisztrálhatnak a versenyre. Az idén először a legnagyobb webáruházak részére meghirdették a Webpláza kategóriát.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

A kategóriák díjait és a fődíjat nagyszabású gálaest keretén belül hirdetik ki szeptember 21-én.

  • Megosztom