Így kampányol a Budapest Bank

Engedd, hogy rád találjon egy jó lehetőség!” – hangzik el a Budapest Bank február 8-án indult legújabb kampányában, melynek stratégiai tervezését és teljes körű menedzselését a Republic Csoport látta el.

A pénzintézet és az integrált, márkastratégiára szakosodott reklámügynökség 2012 óta tartó sikerei után 2018-ban egy, a szférában szokatlanul bátor, új 360 fokos kampánnyal jelentkezik.

A Budapest Bank a reklámfilmben, valamint a többi kampányelemben is egy merőben új képi világgal és történettel kívánja tovább növelni termékei értékesítését, illetve erősíteni potenciális ügyfelei körében a márkaismertségét.

„Régóta dolgozunk azon, hogy a görkorcsolyát az emberek a Budapest Bankkal azonosítsák” – fogalmazott Tengerdi Laura, a Budapest Bank marketingkommunikációs vezetője, aki hozzátette – A következetesen épített kreatív platform jól működik: a felmérések alapján az egyik fő ügyfélígéretre, a gördülékeny ügyintézést megtestesítő korcsolyás motívumra a megkérdezett, illetve a reklámot spontán felidézni képes ügyfelek több mint 40%-a emlékezett. Ez közel háromszorosa az iparági átlagnak. A kreatív elem konzisztens használata eredményezte azt, hogy a Budapest Bank reklámfilmjeinek márkafelismerése lett 2017-ben a legerősebb a versenytársak átlagához képest.”

„Az új reklámfilmekben a görkorcsolyából kivettük az eddigi főszereplőt. Ezzel azt szerettük volna megmutatni, hogy a különböző fogyasztókhoz – akiket szeretnénk megszólítani – hogyan érkeznek meg a Budapest Bank ajánlatai, szolgáltatásai: gyorsan és gördülékenyen. Ezt szimbolizálják a görkorcsolyák” – mesélte a forgatáson Márton Szabolcs, a Republic Group kreatívigazgatója.

Az egyedi technológiát használó, különleges filmes megoldásokkal operáló reklámfilmet hamarosan további, a bank egyéb termékeit népszerűsítő kampányok követik.

  • Megosztom