Hamarosan újra forog a Szerencsekerék

Jövő hétfőtől újra képernyőre kerül a Szerencsekerék a Story4-en. A vetélkedő hétfőn, kedden és szerdán jelentkezik majd, a műsorvezető Szulák Andrea lesz.

Szinte pontosan egy évvel a nagy visszatérés után indul a Szerencsekerék új évada a Story4-en. A hazai televíziózás egyik legnépszerűbb vetélkedőjét tíz éves szünet után támasztotta fel a csatorna. Tavaly szeptemberben két férfi házigazdája volt a produkciónak, Árpa Attila és Klausmann Viktor felváltva vezették a vetélkedőt.

 

Az idén ősztől azonban jelentős változások lesznek, és nem csak a műsor külseje újul meg, de a házigazda személye is változik: a jövő hétfőn induló új évadban Szulák Andrea lesz majd a műsorvezető.

 

A Szerencsekerék először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut. A Story4 2011. szeptember 19-én, egy dupla játékkal indította újra a vetélkedőt Magyarországon. A Szerencsejáték első hazai szériájának 8 és fél éve alatt mintegy 5000 játékosért izgult az ország. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is többször szólalt meg az ismerős szignál.

  • Megosztom