Frissítésre készül a BMW

Az új BMW 5-ös Touring, a BMW 6-os Gran Turismo és az új BMW X3 új motorváltozatokkal, a BMW X1 és a BMW X3 alap- és extrafelszereltségi palettája pedig innovatív funkciókkal bővül, emellett a bajor prémiumgyártó modelljeiben a Skype for Business kommunikációs platform is elérhetővé válik. Az On-Street Parking Information felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatás ezalatt újabb európai nagyvárosokba érkezik meg.

 

A BMW történetének eddigi legátfogóbb modellmegújítási hullámával párhuzamosan a bajor prémiumgyártó 2017 őszén számos újítással fokozza modellpalettája sokszínűségét. 2017 novemberétől az új BMW M550d xDrive Touring és az új BMW 640d xDrive Gran Turismo is felkerül a palettára, míg 2017 decemberétől az új BMW X3 portfólióján két új benzinmotor válik elérhetővé. Sőt, a BMW Individual részleg jóvoltából a Sports Activity Vehicle (SAV) járműkategória megteremtőjének harmadik nemzedéke megannyi speciális karosszéria- és utastér-kiegészítő opcióval is gazdagodik.

 

A BMW X1 xDrive20d ezentúl már az alapfelszereltség részeként nyolcsebességes Steptronic automataváltóval érkezik az utakra, a kompakt méretű Sports Activity Vehicle modell opcionális extrafelszereltségei közé pedig 2017 novemberétől öt vadonatúj könnyűfém keréktárcsa-garnitúra is felkerül. Azon túl, hogy a Microsoft Exchange forradalmi újításának köszönhetően idén ősztől a BMW összes modelljében elérhetővé válik a Skype for Business kommunikációs platform és a Microsoft Office 365 teljes portfóliója, a BMW Connected+ szolgáltatás-paletta frissítésével vadonatúj személyre szabott funkciók is a bajor prémiummárka ügyfeleinek hétköznapi szolgálatába állnak. Az On-Street Parking Information felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatás eközben 2017 őszén újabb európai nagyvárosokba érkezik meg.

 


Címke:

  • Megosztom