Fontos bejelentés a Delltől

Bemutatta új IoT stratégiáját a Dell Technologies, ami erősíti a vállalat elkötelezettségét, hogy támogatja ügyfeleit digitális jövőképük megvalósításában, és segít eligazodni az összetett és gyakran heterogén IoT világban.

 

Ahogy egyre több ügyfél tervezi vállalkozása digitális átalakítását, úgy lesz egyre nagyobb szükség egy új számítástechnikai modellre. Az elmúlt 15 évben az IT iparág figyelemmel kísérhette a felhő alapú számítástechnika felemelkedését, amely az informatikai szolgáltatások egy nagyon központosított modellje. De olyan korban, amelyben a telefonoktól az autókig, az izzólámpákon át termosztátokig, a szívritmusfigyelő monitorokig minden intelligens, úgy szükség van az információk elosztott, valós idejű feldolgozására. Ezek az eszközök egyszerűen nem várhatnak fontos másodperceket egy központosított felhőinfrastruktúrára.

 

„Az IoT alapvetően megváltoztatja az életünket, a szervezetek és a világ működését. A Dell Technologies egy olyan új, elosztott számítástechnikai architektúrával mutatja az utat az ügyfelek számára, amely egy egymással összefüggésben lévő ökoszisztémába egységesíti az IoT-t és a mesterséges intelligenciát, az egyszerűbb megoldásoktól a felhőig” – mondta Michael Dell, a Dell Technologies vezérigazgatója.

 

Az ügyfelek egyre inkább azt igénylik, hogy egy vállalat gyűjtse össze számukra azokat az IoT megoldásokat, amelyeket szervezetükön belül bevezethetnek. A Dell Technologies átfogó IoT megközelítésének alapja a piacvezető technológiák és szolgáltatások, valamint a gondosan ápolt partneri kapcsolatok, mely segít az ügyfeleknek felismerni az értéket, és egyben felkészít őket a jövőre.

 

A vállalat új IoT részlegét a VMware technológiai igazgatója, Ray O’Farrell vezeti, akinek legfontosabb feladata, hogy összehangolja a IoT termékek és szolgáltatások fejlesztését a Dell Technologies családjában. Az IoT Solutions Division egyesíti a belső fejlesztésű technológiákat a hatalmas Dell Technologies ökoszisztéma kínálatával, így komplett megoldásokat kínálhat az ügyfelek számára.

 

„A Dell Technologies már régen felismerte az IoT dinamikusan fejlődő piacában rejlő lehetőséget. Az új IoT Solutions Division kihasznája a Dell Technologies vállalatcsoport erejét annak érdekében, hogy biztosítsuk a megfelelő technológiát, valamint kiterjedt partneri hálózatunkkal karöltve megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, és támogassuk az IoT rendszerek minél könnyebb bevezetését” – mondta Ray O’Farrell, a VMware ügyvezető alelnöke, technológiai igazgatója, és a Dell Technologies IoT vezérigazgatója.

 

A következő három évben a Dell Technologies 1 milliárd dollárt fektet be IoT termékekbe, megoldásokba, laborokba, valamint a partnerprogramba és az ökoszisztémába.

  • Megosztom