Folytatódnak a párbajok az RTL Spike-on

Januárban az RTL Spike műsorán ismét látható lesz a tavaly decemberben indult Playback Párbaj, amelyben két-két híresség küzd meg egymással világslágerek énekhang nélküli előadásában. A látványos playback csatákat Gáspár Laci és Szabó Zsófi vezényli a januári válogatásban olyan sztár-párosokkal, mint Peller Anna és Lukács Miki, Kiss Ramóna és Iszak Eszti, de nem marad ki a Balsai Móni, Nagy Ervin kettős, illetve Solti Ádám és ÉNB Bécy tátogó viadala sem.

 

A Playback Párbaj az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely hazai gyártású műsorként az RTL Spike-on is látható. A műsorban népszerű magyar sztárok mérkőznek meg egymással két körben, feladatuk ismert előadók slágereit eljátszani a lehető leghitelesebb módon, az eredeti dalokra tátogva.

 

A Playback Párbaj múlt heti adásában megmérettetett a sztárpár, Peller Anna és Lukács Miki, ahol Mikike a 80-as éveket idéző mozdulatokkal adta elő a Flashdance, What a feeling örök klasszikusát, míg Anna megmutatta, mennyire van otthon a hip-hop-ban.

 

A produkciók sora január 13-án Balsai Mónival folytatódik, a színésznő Britney Spears imitátorként áll színpadra, míg riválisa, Nagy Ervin táncmozdulatokkal fűszerezett show-val dobja fel az estét. Január 27-én újdonsült rapperek tűnnek fel a Playback Párbajban: Solti Ádám többek között L.L. Junior Raggamoffinjával igyekszik eltiporni versenytársa, ÉNB Bécy raptudását.

 

Ha ez nem lenne elég, jönnek hazánk legcsinosabb lányai: Kiss Ramóna latexruhában méri össze tátogótehetségét Madonna híres slágerére, ellenfele Iszak Eszti pedig Ariana Grande dalával debütál a színpadon, a január 20-i műsorban.

 

Februártól pedig újra dupla részekkel folytatódik majd a műsor, az RTL Klub és az RTL Spike programján.

  • Megosztom