Filmpremierekkel kezdi az évet a Film Mánia

Hazai filmpremierekkel indítja az évet a Film Mánia. A csatorna ma este a Sharpe – Életveszélyben című alkotást tűzi műsorára, január 22-én pedig Ray Liotta 2012-ben készült filmjét, a Bad Karma – A bűn útján című amerikai-ausztrál thrillert láthatják a nézők.

 

A Sharpe – Életveszélyben története ott kezdődik, ahol az indiai küldetés véget ér. Sharpe és Harper egy francia hölgyet kísérnek Madrasba, amikor találkoznak egy szedett-vedett angol katonai egységgel. Az ellenséges területen tartózkodó társaságot banditák támadják meg, ezért Sharpe kénytelen átvenni az irányítást. A fegyelmezetlen katonákból valódi ütőképes csapatot nevel, amely sikerrel veszi fel a harcot a rájuk leselkedő újabb veszélyekkel szemben.

 

A Bad Karma – A bűn útján főszereplője, Jack Molloy (Ray Liotta), kispályás bűnöző, aki csaknem meghal egy szívroham majd egy azt követő baleset következtében, és ez arra indítja, hogy végképp leszámoljon a múltjával, és új életet kezdjen. Három évvel később egy boldog és megállapodott embert lát viszont a börtönből szabaduló társa, Yale, aki viszont korántsem akar felhagyni a bűnözéssel, és ehhez Jackre is szüksége van. Minden eszközt felhasznál, hogy visszatérítse volt bűntársát a régi útra.


  • Megosztom