Felpörgeti az év végét a UPC

Decemberben több újítást is bevezet a UPC Magyarország a filmes tartalmak terén. A filmrajongók televíziókat nyerhetnek és két hétig ingyen lesz a FILM4.

Az év utolsó hónapjára különleges nyereményjátékkal lepi meg ügyfeleit a UPC. December 31-ig a UPC Filmtárban megtekintett filmekkel nagyképernyős Thomson UHD televíziókat és ötezer forintos Filmtár kuponokat nyerhetnek azok, akik regisztrálnak a játékra a upc.hu/karacsony oldalon. Természetesen minél több filmet néz meg valaki, annál nagyobbak az esélyei a nyereményre.

A szemfüles filmrajongók között további 4db 4K-s TV-t is kisorsolnak. Az adventi hétvégéken ugyanis egy-egy karácsonyi témájú álfilmet rejtenek el a Filmtár kínálatában, és akik megtalálják és el is indítják ezeket, regisztrálhatnak a j&aa cute;tékra és részt vehetnek a sorsoláson. További részletekért érdemes a UPC honlapjára vagy Facebook oldalára kattintani.

December 3-tól csaknem két héten át, egészen december 14-ig a UPC minden előfizetője számára elérhetővé teszi a FILM4 filmcsatornát, méghozzá külön díj fizetése nélkül. A FILM4 elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be, és a Magyarországon korábban sikeresen működő Hallmark hagyományaira épít. Éppen ezért a FILM4 kínálatában megtalálhatóak a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus alkotások, nőknek szóló krimik és rejtélyes történetek.

Jó hír a Horizon típusú médiaboxszal rendelkező előfizetőknek, hogy már ezeken a készülékeken is elérhető a UPC Filmtár szolgáltatása. A UPC Filmtárából a legnagyobb klasszikusok és hollywoodi kasszasikerek közül kölcsönözhetnek az előfizetők, akár már a mozis premier után pár héttel, az akciótól a drámáig minden műfajban. Az egyes műsorokat a kikölcsönzéstől számított 48 órán keresztül lehet megnézni, akár több alkalommal is.

  • Megosztom