Együttműködik Tiger Woods és a Discovery

A Discovery és a PGA TOUR közötti stratégiai partnerség részeként a GOLFTV többéves globális tartalmi partnerségi megállapodást kötött a nyolcvanszoros PGA TOUR győztes és 14-szeres Major-bajnok Tiger Woodsszal.

A Discovery és a PGA TOUR által közösen kifejlesztett új globális élő és on-demand videostreaming szolgáltatás, a GOLFTV 2019 januárjától golfműsorok és egyéb exkluzív tartalmak létrehozásában működik együtt Tiger Woodsszal. Így a rajongók hiteles és rendszeres bepillantást kapnak a golf legnagyobb alakjának életébe és gondolkodásába. A GOLFTV-partnerség úgy mutatja be Woodsot, ahogy a rajongók még soha nem láthatták: a kizárólag a GOLFTV-n látható műsorokból közelről megismerhetik edzésrutinjait, felkészülését és életét.

A tervek szerint Tiger Woods és a GOLFTV az alábbi tartalmak fejlesztésében működnek együtt:

• Heti gyakorlati és oktatóvideók

• Exkluzív hozzáférés Tiger edzésgyakorlataihoz

• Betekintés a PGA TOUR versenyek színfalai mögé

• Egyedülálló és exkluzív kommentárok

A GOLFTV-együttműködés Woods karrierje szempontjából ideális időben kezdődik: a sportoló remek formában tért vissza a szezonban, és szeptemberben a 2018-as TOUR bajnokságon történelmi győzelmet aratott.

A GOLFTV 2019 januárjától indul az összes piacon (az Egyesült Államokon, Kínán és Dél-Koreán kívül). A felhasználók a golftartalmak és programok széles körére fizethetnek elő. A GOLFTV évente több mint 2000 órányi élő közvetítést, valamint on-demand tartalmak széles választékát kínálja: a sport legizgalmasabb pillanatait, szupersztár játékosokat és versenyeket, minden képernyőn és eszközön.

A GOLFTV-n a PGA TOUR élő közvetítésének indulása országonként eltérő, és 2024-ben lesz teljes körű (az Egyesült Államokon kívül) – a PGA TOUR közvetítései Magyarországon 2020-tól lesznek láthatóak. A PGA TOUR élő közvetítése magában foglalja a THE PLAYERS bajnokságot, a FedExCup Playoffot és a Presidents Cupot is.

  • Megosztom