CSR-programot indított az ismert médiaügynökség

Az OMD úgy gondolja, hogy helyi és nemzetközi szinten is fontos számára, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket, a társadalmi szerepvállalásnak fontos helye van a szervezeti kultúrában, ezért úgy döntöttek, hogy idén életre hívják az OMD Önkéntes Programot.

– A program keretében a Kőbányán található Kiskakas Óvoda kültéri játszóterét újítottuk fel együtt, hogy a szeptemberi kezdésre, már egy szebb környezet várja a gyerekeket – mondta el Szabó Edina, az OMD ügyvezetője.

Az óvodába közel 200 kisgyerek jár, a színvonalas nevelőmunkán túl, a környezet is fontos a gyerekek harmonikus fejlődéséhez, de az önkormányzat adta szűkös keretek miatt, rá vannak szorulva a szülők és mások támogatására.

– Augusztus 29-én, közel 20 kolléga segítségével dolgoztunk az kültéri játszótér renoválásán, felújítottuk a homokozókat, a padokat, a babaházat; csiszoltunk, alapoztunk, festettünk. A programban partnerünk volt a Trilak, akinek szintén fontos az ilyen jellegű támogató aktivitás, ezért biztosították számunkra a szükséges eszközöket, így segítve az önkéntes program kivitelezését. A segítő szándék és az értékteremtésen túl, legalább annyira fontos az ilyen programok közösség építő szerepe is. Az OMD-nél mi hiszünk ebben és teszünk érte a jövőben is  – tette hozzá az igazgató.

 

 

  • Megosztom