Csillag Születik: Vásáry André tanácsai a CSISZ-ben

André szerint lelkileg nagyon meg lehet erősödni a tehetségkutatóban, hiszen véresen komolyan kell élvezni minden pillanatát.

Vásáry Andréval a CSISZ-ben beszélgetett Ördög Nóra és Müller Attila. A tehetségkutató második részének egykori döntősével felelevenítették a műsorra való felkészülés, a hétről hétre fokozódó felhajtás pillanatait és mindazt, amire a kiscsillagok számíthatnak az elkövetkező hónapokban és azt követően is.

 

„Nekem nagyon nagy élmény volt a Csillag Születik és most ahogy néztük közösen a műsort így nagyon sok emlék és történet eszembe jutott, hiszen ez még csak most kezdődik” – mondta el az énekes.

 

André bár annak idején nem nyerte meg a Csillag Születiket, mégis annak legnagyobb nyertesei közé sorolható, befutott énekesként, többek között a Nemzeti Színház és a Magyar Állami Operaház vendégművészeként pedig rengeteg tapasztalatot szerzett, így a kiscsillagoknak is tud már egy-két bölcsességgel szolgálni.

 

„Két egymásnak ellentmondó tanácsom lenne – ezt véresen komolyan kell venni, mert ez egy nagyon nagy lehetőség. Az egész ország megismerheti az adott tehetséget, kiscsillagot. A második pedig az, hogy meg kell próbálni élvezni minden pillanatát” tette hozzá André.

  • Megosztom