Csillag Születik: Íme az első hét továbbjutó (videóval)

A szombati válogatáson valódi „Kiscsillagok” is feltűntek.

A harmadik Csillag Születikbe jelentkezőkön érezhető volt a korábban felfedezett kiscsillagok vagy épp az X-Faktor énekeseinek hatása – olvasható a csillagszuletik.rtlklub.hu-n. A válogatás leggyakrabban visszatérő „himnusza” pedig a Quimby balladája, a Most múlik pontosan volt, amelyet később a Csík zenekar, majd Janicsák Veca tett még ismertebbé. Sok-sok értékelhetetlen produkció után színpadra lépett a kínai származású, de hazánkban született, 15 éves Timi Chen és olyan szépen énekelte el kínaiul a Most múlik pontosan-t, hogy a zsűri elvarázsolva szórta az igeneket a megilletődött lánynak.

 

Amikor a testépítő edző, Buzás Viktor a mikrofon mögé lépett, hogy egy operaáriával kápráztassa el a zsűrit, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sok mindenre számított, de arra nem, hogy az izomkolosszus profi produkcióval bizonyítja, hogy helye van a tehetségkutatóban – olvasható a verseny hivatalos oldalán.

 

Akárcsak a Svédországból hazatérő Mr. Joe esetében, aki szeretetet ígért a zsűrinek, amikor megkérdezték tőle, mire számíthatnak az előadás alatt. A rekedtes hangú énekes kitette a szívét a színpadra és sikert aratott.

 

Farkas György Gyula rap kategóriában indult, egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik, de nem ez volt a fiatalember igazi különlegessége. A korábban epilepsziában szenvedő fiúnak maradt egy öröksége betegségéből: a dadogás. De míg beszélni nehéz neki, addig rappelés közben egyetlen betű sem akasztotta meg előadását, alaposan össze is zavarta ezzel Szirtes Tamást, végül a zsűri őt is továbbjuttatta a versenyben – derül ki az RTL Klub összefoglalójából..

 

A 18 éves Szabó Ádám harmonikával indult és úgy szólaltatta meg hangszerét, hogy senkiben nem maradt kétség, visszaengedje-e őt a zsűri a következő fordulóra.

 

A válogatón a táncos produkciók is remekeltek. Az Everdance tánccsoport vezetője korábban a 4 For Dance-szel táncolt, de mire a négy géppuskalábú fiú elindult az első Csillag Születiken, ő már kivált közülük. Az Everdance produkciója több stílust ötvöz, bár step cipőben vonultak be a színpadra, előadásukban néptánc elemek is felbukkantak.

 

Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos produkciójának különlegessége az akrobatikus és balett elemekben rejlett, Hernádi Judit szerint az volt benne a csodálatos, hogy Zoltán „hihetetlenül össze tudta bogozni a feleségét, de mégis mindig ki tudta csomagolni”.

 

A Csillag Születik 3 első hét továbbjutója már megvan, és hogy kik csatlakozhatnak még hozzájuk, kiderül április 9-én, szombaton, 20 óra 30 perckor az RTL Klubon.

  • Megosztom