Claudia és Balázs a sztárságról és a médiáról

A Marketing&Media TOP25 Celeb listájának néhány szereplőjét kérdeztük arról, hogy milyen a viszonyuk a bulvármédiával, hogyan élik meg a sztárságot, hogyan bírják az újságírók rohamát és miben változott az életük attól, hogy híresek lettek. „Amióta értjük egymás érdekeit, azóta elfogadható keretek között dolgozunk” – nyilatkozta Liptai Claudia a bulvársajtóval való kapcsolatáról. Sebestyén Balázsnak saját bevallása szerint jó a viszonya az újságírókkal, igaz ritkán nyilatkozik nekik.

 

Liptai Claudia

 

Akárcsak 2012-ben, tavaly is ön szerepelt a legtöbbször a bulvárlapok címlapján. Ezek a történetek mennyiben voltak valósak?

 

– A tavalyi megjelenésekről elmondható, hogy különösebb botrány és lódítás nélkül megúsztam. Egy hetilap kivételével minden sajtótermékkel folyamatos kapcsolatban állok, és amióta értjük egymás érdekeit, azóta elfogadható keretek között dolgozunk. Ennek köszönhetően ma már nem érnek meglepetések, hiszen a cikkek nagyon nagy részét előzetesen egyeztetik a menedzsmentemmel.

 

– Miért döntött úgy, hogy visszatér a Jóban rosszban sorozatba?

 

– Már tavaly is fontolgattuk a visszatérésemet, de akkor még nem tudtam összeegyeztetni a többi feladatommal. Az idén ősszel a Sztárban sztár és a színház mellett meg tudtuk oldani a Jóban rosszban egyeztetéseit úgy, hogy ne kelljen teljesen szétforgácsolódnom, és állandóan csak rohanni A-ból B-be. Néhány éve egyszer csak azt éreztem, hogy nem vagyok a saját magam életének ura, gyakorlatilag csak dolgoztam. Hajnalban kezdtem a Mokkában, és éjjel végeztem a forgatáson, a tévéstúdióban vagy a színházban. Akkor majdnem egy teljes évre leálltam. Azóta odafigyelek a munka-magánélet egyensúlyára. Nagyon fontos számomra, hogy ne vállaljam túl magam, mert amellett, hogy a teljesítményem rovására megy, muszáj, hogy legyen a munkán túli életre is időnk. A kislányom az idén kezdte az iskolát, mindenképpen szerettem volna mellette lenni, amikor csak lehet. Én viszem az iskolába, és délután együtt tanulunk, vagy megyünk az edzésre, amit végigülök a lelátón, amikor csak tehetem. Ezek nagyon fontos idők a számomra, és boldog vagyok, hogy mindenhol olyan csapattal dolgozhatom, ahol ezt figyelembe veszik a beosztások készítésekor.

 

– Többször hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az életében a kislánya. Mit gondol, belőle is „sztár” lesz, ha felnő?

 

– Én őt mindenben támogatom, mert a legfontosabb nem az, hogy mi lesz, vagy mi nem lesz, hanem hogy akármi is lesz, boldog legyen. Már belépett abba a korba, amikor ő maga megmondja, hogy szeretne-e egy fényképen szerepelni vagy sem. Előfordult, hogy megjelent egy-egy cikkben, hiszen két ismert ember gyereke. Igyekeztünk ezt a kérdést mindig is természetesen kezelni, mert szerintem ez az egyetlen járható út. Ha mindenáron el akarjuk rejteni a nyilvánosság elől, akkor még inkább akarják majd a képét, és akkor jönnek a lesifotósok, ami még rosszabb. Tehát nem szervezünk direkt címlapfotózásokat vele közösen, de ha elmegyünk valahová, és együtt fotóznak le minket, attól nem dől össze a világ. Persze, ha ő is megengedi.

 

 

Sebestyén Balázs

 

 

– Miközben régebben teljesen kizárta az életéből a bulvármédiát, tavaly a korábbinál jóval többet szerepelt a címlapokon. Ezt miért vállalta be?

 

– Az, hogy többet szerepeltem a bulvármédiában, nem azt jelenti, hogy a magánéletemet teregettem ki! Arról továbbra sem szeretnék beszélni! Az oka a több szereplésnek az ősszel az RTL-en futó Vundersőn és Zuperszexi volt, ami nagy port kavart, és rengeteg témát adott a bulvárnak.

 

– Hogy „bírja” az újságírók ostromát?

 

– Az újságírókkal alapjában jó a viszonyom, bár nagyon ritkán nyilatkozom. Ez ugyanakkor azt is kiváltja, hogy nagyobb a felhajtás körülöttem, mert nagyon keveset adok magamból. Hosszú évekbe telt, mire az újságírók és a bulvármédia elfogadta, hogy nem beszélek a magánéletemről, nem mutogatom a gyerekemet címlapokon, de mára ezt elfogadták, és tiszteletben tartják. A sajtóügyeimet a sajtósom intézi, hozzám már csak a komoly megkeresések jutnak el. Hálás vagyok a sorsnak, mert remek csapat van körülöttem.

 

További sztárinterjúkat olvashat a Marketing&Media magazin legújabb számában.

  • Megosztom