A Class FM megvalósítja a Robbie Williams rajongók álmát

Több mint 57 millió eladott album és 11 millió eladott kislemez koronázta Robbie Williams eddigi karrierjét, a Guiness-rekorder brit énekes ma pedig ismét Magyarországra érkezik. Robbie nem csupán kiváló showman, de igazi popkult ikon is. Koncertjére a jegyek néhány napon belül teljesen elfogytak, azonban a Class FM legszerencsésebb hallgatói részt vehetnek a koncerten, sőt személyesen is találkozhatnak a világsztárral.

Ismét páratlan meglepetéssel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata. Robbie Williams, a nők bálványa és a világ egyik legmenőbb énekese Swing Both Ways Live turnéját április 25-én Budapesten nyitja meg és a következő hónapokban szinte az összes európai nagyvárosban is fellép majd a világsztár. Milliók rajonganak érte fanatikusan, most pedig a Class FM két szerencsés hallgatója amellett, hogy páros jegyet nyerhet a felejthetetlennek ígérkező koncertre, személyesen is találkozhat a szupersztárral.

„Élvezem a szórakoztatóipart, élvezem az életemet, a tudatot, hogy hol tartok éppen és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta óda és szerelmes pillantás egy olyan korszak felé, amelyben nem lehettem ott” – nyilatkozta új lemeze kapcsán Robbie, aki karrierje során eddig több mint 20 nemzetközi zenei díjat hódított el, új albumának első dala, a Go Gentle pedig megjelenése óta a Class40 listájának legjobbjai között szerepel.

„Robbie Williams jelenleg az egyik legnagyobb világsztár, idén egyértelműen az ő koncertjére fogytak el a leggyorsabban itthon a belépők, úgy tudom egy nap alatt kapkodták el az összes jegyet. Személyesen találkozni vele pedig óriási dolog!’– mondta Rákóczi Feri.

„Robbie nálunk abszolút családi kedvenc, ha valahova utazunk, általában az ő slágereire veszti el a fejét a teljes família. Minden lemezét kívülről fújjuk, természetesen ott leszünk a koncerten”– mesélte Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája, de a leghallgatottabb rádió női műsorvezetői, Kiss Orsi és Vágó Piros is bevallották, régóta élnek-halnak a brit szupersztárért.

Április 25-én, pénteken reggel érdemes lesz a Morning Show triumvirátusával tartani, hiszen két szerencsés hallgatónak is megadatik a lehetőség, hogy személyesen találkozzon Robbie Williamsszel. Mindehhez nem kell mást tenni, mint részt venni hazánk kedvenc reggeli műsorának exkluzív játékában, mert ez az alkalom soha nem tér vissza! Remegő kézzel vallanál szerelmet napjaink egyik legismertebb popsztárjának? Készítenél vele egy közös fotót? A Class FM leglelkesebb és legszerencsésebb hallgatói számára a lehetetlen nem létezik.

  • Megosztom