ByeAlex, Palácsik Tímea és Szabó Zsófi a médiáról

Andy-Vajna feleségét, Palácsik (Vajna) Tímeát, ByeAlex-et és Szabó Zsófit, a Marketing&Media TOP25 Celeb listájára is felkerült sztárokat is megkérdeztük arról, hogy milyen a viszonyuk a bulvármédiával, hogyan bírják az újságírók rohamát és miben változott az életük attól, hogy híresek lettek.

ByeAlex

– Gondolta volna, hogy ennyire ismertté válik, és éppen a közszolgálati tévé által?

– Nem gondolkodtam ilyesmin, nem igazán érdekelt, nem hajtottam rá.

– Az elején úgy tűnt, ódzkodik a bulvártól. Ez még mindig így van?

– Továbbra sem érdekes számomra. Néha okosabb együttműködni az újságírókkal.

– Mit visel a legnehezebben a bulvárújságírók részéről?

– Azt, amit mások is: nem azt írják le, amit mondtam.

– Miben változott meg az élete azzal, hogy egyik napról a másikra ismert lett?

– Ez a kérdést már igen sokszor megválaszoltam, és a helyzet ugyanaz: ismert lettem, így mindenki felismer mindenhol. Ennek előnyei és hátrányai is vannak.

Palácsik (Vajna) Tímea

– Korábban is előfordult néhányszor a bulvársajtóban, de igazi fordulatot az esküvőjével vett az élete – legalábbis a média szemszögéből. Együttműködtek a médiával?

– Nem szerettünk volna az esküvőnkkel mindenhol a címlapon szerepelni, de azt is tudtuk, hogy ezt nem ússzuk meg. Előzetes egyeztetés után az esküvő után két nappal elküldtök az általunk jóváhagyott fotókat, és persze a szöveget is ellenőrizhettük. Az RTL Klub Fókusz stábjának mondtunk még igent arra, hogy egy közös interjút adjunk Andyvel, és nekik az esküvőn készült videóból is adtunk részleteket. Ez utóbbit egyébként a Frizbiben is megmutattuk. Annak azonban nagyon nem örültünk, hogy volt olyan az ott lévők közül, aki a tudtunk nélkül átadott a médiának videoanyagot és fotókat.

– A cikkeknek mekkora hányada volt valós és kb. hány százaléka volt alaptalan?

– Ez változó volt. Voltak időszakok, amikor túlnyomóan rosszindulatú, valótlan anyagok jelentek meg, és volt olyan is, amikor többé-kevésbé a valóságot fedték az írások.

– Sok támadás, kritika is érte, ezeket hogyan tudta/tudja feldolgozni?

– Nem foglalkozom velük. Én és azok, akik fontosak számomra, úgyis tudják az igazságot, és a többi nem számít. Azok, akik anélkül mondanak rólam véleményt, hogy nem ismernek, azok saját magukat minősítik ezekkel a támadásokkal.

Szabó Zsófi

– Jó viszonyban van a bulvársajtóval?

– Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a lapokkal és az újságírókkal, de az elmúlt évek tapasztalatai óvatossá tettek, és most már kevesebb bepillantást engedek az életembe. Azt nehezen viselem, amikor minden alap nélkül rosszindulatú, valótlan dolgokat írnak le, és nincsenek tekintettel sem az én, sem a szeretteim érzéseire. Úgy érzem, hogy az utóbbi években egyre inkább eldurvult a helyzet.

– Fontos, hogy a címlapon legyen?

– Inkább úgy fogalmaznék, hogy elengedhetetlen része ez az életemnek, de nem azért, mert számomra ez fontos. Az ismertséggel, a munkámmal ez együtt jár. Minden hétköznap este ott vagyok az emberek otthonában Bettyként, így érdekli őket, hogy ki az a szőke lány. Miattuk és a sorozat miatt sem tehetem meg, hogy nem adok interjúkat.

– Mennyiben változott meg az élete a címlapszerepléseknek köszönhetően?

– Az életem azzal változott meg, hogy szerepet kaptam a Jóban rosszban című sorozatban. Ez hozta magával az ismertséget és a címlapokat, nem lehet ettől külön választani a dolgot. A sorozatot pedig imádom, az idén tavasszal ráadásul olyan színészi kihívások várnak rám, ami keveseknek adatik meg.

  • Megosztom