Zámbó Krisztián furcsa ötlettel állt elő

Párhuzamokat talált maga és Daniel Craig között Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián büszke arra, hogy az emberek sok külső hasonlóságot vélnek felfedezni közte és Daniel Craig között. Ezért Jimmy fia a hollywoodi sztárra osztaná a főszerepet önéletrajzi filmjében – írja a Bors. A forgatókönyv már megvan, Zámbó Jimmy legidősebb fia ugyanis nemrég adta ki önéletrajzi kötetét, amiben elmeséli, milyen érzés volt „királyi” sarjként felnőni.

„Nem vagyok szent, nem vagyok hős, nem is akarok az lenni. Persze, ha film készülne a könyvből, lehetnék az. Mondjuk játszhatna az új James Bond, Daniel Craig, azt mondják, hasonlítok rá. Ez jólesik. Ő egy jó pasi” – írja a könyvében Krisztián, akinek saját bevallása szerint már többen is felfedezték craiges vonásait.

„A lemezemhez készítettünk borítóképeket 2009-ben, és már ott mondta a fotós, hogy tiszta Daniel Craig vagyok. Aztán az X-Faktorban, amikor készültünk a James Bond-adásra, rám ragasztották a többiek a Zámbond nevet. Ott is azt mondogatták, hogy craiges a fizimiskám, de én inkább maradnék Zámbó Krisztián, ha lehet” – árulta el a Borsnak az énekes.

  • Megosztom