Zámbó Krisztián: a harc folytatódik

A kiesett X-Faktoros rajongói tovább küzdenek kedvencükért.

 

 

Lehet, hogy Jimmy fia nyugodtabb, mióta nem nehezedik rá óriási nyomás az élő fellépések, illetve a verseny miatt, a követői és azok, akik utálják, továbbra is ölik egymást – írja a Hír24. Úgy tűnik, igaza lett a pszichológusnak, aki azt nyilatkozta, Krisztián csak eszköz, aki őrlődik a két tábor között, és valójában nem is őt akarják bántani, hanem a már említett két csoport egymást készül kinyírni. Még az a szerencse, hogy ezeket az embereket csak virtuálisan eresztik össze, mert különben attól tartunk, hogy valóban vér folyna.

 

A Facebookon számos oldal működik Zámbó Krisztián nevével. Az egyiken például a napokban ismét óriási botrány kerekedett. A vita amiatt robbant ki, hogy bár rajongói oldalról van szó, mégis akadnak olyanok, akik ott próbálják szidni és durván kritizálni a Zámbó fiút.

 

„Mária, én nem vagyok hülye, de te nem ismered a határon belüli kritikát! Takarodj! Mi szeretjük, te nem! Minek vagy itt!?” – szólt az egyik üzenet, amit aztán számos másik követett, melyeknek egy jelentős része persze nem tűr nyomdafestéket. Mindenesetre az ellenzők és a rajongók csúnyán kiosztották egymást, de durva fenyegetőzések is “elhangzottak”.

 

Az ellenzők azt is szóba hozták, hogy Krisztiánnak önkritikát kellene gyakorolnia, és a történtek után nem kellene erőltetnie az éneklést. Ez azonban csak újabb indulatokat hozott elő a rajongókból, akik válogatott sértéseket vágtak haragosaik fejéhez és mindenféle szankciókat helyeztek kilátásba, ha a pocskondiázók nem hagyják el Krisztián rajongói oldalát – olvasható a hir24.hu-n.

  • Megosztom