Zaklatják az RTL Klub sztárját

Csobot Adél férfirajongói nem csak a lány hangjára figyelnek. A Facebook-oldalán megnyilatkozó urak leginkább a szexuális kisugárzását dicsérik. És szép számmal akad olyan komment is, amit azonnal törölni kell.

Csobot Adélt mentora, Malek Miklós barna hajú Marilyn Monroe-ként jellemezte. Úgy tűnik, nem tévedett sokat, ugyanis a tizennyolc éves énekesnőnek elég volt néhány perc a televízió képernyőjén, hogy máris az X-Faktor első számú csinibabájává lépjen elő. Rajongói oldalán férfiak tucatjai fejezik ki csodálatukat, de akadnak provokatív szexuális üzenetek is. A nagykárolyi lány úgy érzi, fiatal kora ellenére jól tudja kezelni az erősebb nem közeledését.

– A kedves hozzászólások természetesen nagyon jólesnek, de nem szeretném elbízni magam. Az erotikusabb tartalmú kommenteket pedig igyekszem kizárni. Az, hogy nőként is tekintenek rám, nem egyedülálló dolog. Így van ez minden énekesnővel szerintem – mondta határozottan a cserfes versenyző, akinek jelenleg nincs barátja. – Jóval az X-Faktor előtt ért véget az utolsó kapcsolatom, ami nagyjából egy évig tartott – nyilatkozta a lány, aki azt is elárulta, hogy nincs kifejezett ideálja – írta a borsonline.hu.

  • Megosztom