X-Faktor: családi titkokra derült fény

Az After X-be tegnap nemcsak a versenyzők, hanem néhányuk hozzátartozói is ellátogattak. A stúdióból nézte végig Szabó Ádám produkcióját édesapja, míg a Fat Phoenix dobosának, Gáspár Gergelynek húga a közönség soraiból szurkolt a csapatért. Batánovics Lilit pedig rég nem látott nővérével együtt faggatta Istenes Bence és Lőkös Kinga.

 

Míg múlt héten Csobot Adél volt Istenes Bence műsorvezetőtársa az After X-ben, addig most a szintén a tavalyi X-Faktor szériából ismertté vált Lőkös Kinga köszöntötte a nézőket. A Spirit énekesnője először Szabó Ádám édesapját faggatta, aki az After X stúdiójából nézte végig fia produkcióját. „Nagyon büszke vagyok és gratulálok Ádámnak. Óriási volt, nálam megállt a levegő és az ütő is. A szívem is majdnem megállt” – árulta el a meghatott édesapa, aki annak is kifejezetten örült, hogy fia elsőként énekelt magyar dalt az X-Faktor 2013-as, negyedik évadában.

Az X-Faktor stúdiójából izgulta végig az este történéseit a Fat Phoenix dobosának testvére, Gáspár Kata. A színésznő nemcsak drukkol a csapatnak, hanem igyekszik hasznos tanácsokkal ellátni testvérét és zenésztársát, Erdész Tamást. Sőt, minden alkalommal, mikor a stúdióból drukkol testvérének, egy speciális jellel adja tudtára, hogy jelen van és szorít érte. „Fütyülök, amit a többiek nem értenek, de ő igen. Ez egy közös jel, hogy itt vagyok”- mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, nem volt könnyű gyerekkora testvére mellett, mivel Gergő éjjel-nappal gyakorolt, ami nem kis hangzavarral járt.

Batánovics Lili az élő show-ban sem titkolta, produkciója alatt rég nem látott nővérére gondolt, aki ezúttal az X-Faktor stúdiójából szurkolt az énekesnőért. Erika bevallotta, meghatotta húga produkciója. „Megkönnyeztem, nagyon szuper volt” – mondta Erika, aki az utóbbi fél évet Németországban töltötte kedvesével. Így Lilivel rég találkoztak. „A nővérem egy fél éve kiköltözött a vőlegényéhez Németországba, ezért nem tudunk találkozni. Tegnap tudtam meg, hogy jön. Ez egy meglepetés volt, felvillanyozott és nagyon vártam már, hogy találkozzak vele” – árulta el Batánovics Lili, akinek mentora, Alföldi Róbert szerint is jót tett Lilinek, hogy nővére a stúdióban szurkolt érte.

  • Megosztom