Veszélyben az RTL Klub sztárja?

Zámbó Krisztián miatt fenyegetik Keresztes Ildikót. Az X-Faktor mentora az utóbbi időben egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen kiválasztott versenyzője hétről hétre messze alulteljesít.

Jó ideig csak a többi ítész jegyezte meg, hogy nem elég jó a fiatalember, amelyből olykor késhegyre menő viták is kialakultak a műsorban. A hétfő reggeli Morning Show-ban már Sebestyén Balázsék is Krisztiánt kritizálták, pedig a műsorvezető az RTL Klub vezető arca – írta a blikk.hu.

Mostanra pedig úgy tűnik, Keresztes Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Ők nem átallják pocskondiázni az énekesnőt, csupán azért, mert mások ellenében Krisztiánt vitte magával mentoráltnak. Azt is a szemére vetik, hogy miért nem rúgják már ki a versengésből a fiatalembert.

Ildikót – közismerten érzékeny ember lévén – rettenetesen megviselik a történtek. Nem érti, miért bántják őt, miközben csak a munkáját végzi. Ráadásul már attól is tart, hogy rátámadnak, közben rengeteget sír. Nagyon nehezen viseli a helyzetet, hiszen még sosem találkozott ilyen durva indulatokkal.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője szerint a történtek miatt fokozottan figyelnek Keresztes Ildikóra.

– Ildi borzasztó feszült, nagyon sokat beszélünk mostanában erről, figyelünk rá, próbáljuk őt megnyugtatni. Van egy bizonyos pont, amelyen már túllépett ez a dolog. De meg kell védenem őt, emlékezzünk csak, Geszti is elmondta, hogy az emberek döntenek, az ő szavazatuk számít, nem a mentorok ítélete. Mégis érkeznek a rosszízű, negatív kommentek, a nyomdafestéket nem tűrő durva szavak, fenyegetések. Konkrétan számon kérik őt az emberek – kezdte Schiwert.

Egy neve elhallgatását kérő stábtag szerint már szombaton rosszul érezte magát Keresztes, aki még sosem volt ennyire megviselt a kritikáktól.

– A színfalak mögött szipogott, nem érti, miért nem fogható fel, hogy ő csak harcol azért az emberért, akit választott. Később pedig Geszti Péter vigasztalta őt, hogy értse meg, mindenki mellette áll, ne vegye ilyen véresen komolyan a támadásokat – mesélte a munkatárs a Blikknek.

  • Megosztom