Újra szerelmes az RTL Klub sztárja?

Úgy tűnik, Istenes Bence és Csobot Adél tavaly novemberi szakításuk után most mégis együtt vannak.

Mi más lehetne a magyarázat arra, hogy az X-Faktor 5. évadának első élő adása után látványosan elköszöntek egymástól, majd titkon mégis együtt indultak el?

Istenes Bence magánéletét kibogozni nem egyszerű dolog. Adéllal tavaly szakítottak, majd amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. Utána Bencét az X-Faktor mentorával, Tóth Gabival többször is félreérthetetlen szituációban látták – olvasható a blikk.hu oldalon.

Ezek után Istenes a Blikknek azt nyilatkozta, nincs komoly kapcsolata. Szombat este azonban az X-Faktor stúdiójában váratlanul feltűnt Csobot Adél, s úgy tett, mint aki csupán a show kedvéért ugrott be az RTL Klub székházába, bár a csatornánál most nincs képernyőn. Amikor a műsor véget ért, látványosan elköszönt, és hazament a barátnőjével.

Legalábbis a jelenlévők ezt hihették. Ám két órával később, amikor Bence végzett, Adél megint az épület előtt ácsorgott, ekkor már nagyjából hajnali negyed kettő lehetett, és az időjárás sem volt éppen kellemes.

Amikor Istenes Bence kilépett a székház ajtaján, odaköszönt, majd sietősen az autója felé vette az irányt. Nem telt el tíz másodperc, Adél körbenézett, majd feltűnésmentesen követte őt, és beült Bence autójába.

Adél és Bence a 2013-as X-Faktor alatt jött össze, ám néhány hónap leforgása alatt négyszer szakítottak és találtak újra egymásra, majd Bence azt nyilatkozta, csupán barátokként szeretik egymást – írta a blikk.hu.

  • Megosztom