Újabb titkok az X-Faktor versenyzőiről

Az After X stúdiójában Istenes Bence fényt derített arra, hogyan élte meg a Tábor történéseit Lilu, aki a színpadon túl várta a boldog továbbjutókat és a könnyező kiesőket. Istenes Bence a Tábor néhány továbbjutóját, köztük Eckert Anikót faggatta arról, hogyan élte meg a Tábor kihívásait.

 

Az ötödik adásból kiderült, nemcsak az X-Faktor Táborának résztvevői, de az X-Faktor műsorvezetőnője, Lilu sem volt könnyű helyzetben a Táborban.

 

„Amikor kijön valaki és nagyon örül, majd rá három percre kijön valaki más és a nyakadban zokog, az nyilván nagyon megviseli az embert. Pláne, ha ez egész nap így történik” – osztotta meg élményeit Istenes Bencével Lilu, aki úgy gondolja az egyik legerősebb mezőny állt össze idén az X-Faktorban.

 

Lilu abból sem csinált titkot, hogy az utóbbi időben nagyon érzelmes lett, így gyakran elérzékenyül, amikor kiesik valaki. „Kötődsz az emberekhez, megismered, megszereted őket, velük vagy, szurkolsz nekik. Már van egy sztorija az adott embernek… A végére szinte egy kicsit a gyerekeim lesznek” – árulta el Lilu.

 

Az After X-ben még számos kulisszatitok került leleplezésre. Sárközi József elárulta művésznevét, Bencsik Adrienn a kiesését követő mélypontjáról mesélt, míg a Sunset Strip tagjai elárulták, hogyan készülnek a következő megmérettetésre.

 

A hatodik adásban Eckert Anikó, aki az After X-ben elárulta, mit tart az egyik legnagyobb gyengeségének.

 

„Az a legnagyobb bajom, hogy nagyon izgulok és nagyon rástresszelek ezekre a szituációkra, ami hallatszik a hangomon és látszik az arcomon” – vallotta be az énekesnő, aki a Mentorok Házában mindent megtesz azért, hogy izgalma ne menjen a produkció rovására.

 

„Alapvetően nem vagyok ilyen izgulós típus, de itt az egész jövőmről van szó. Minél tovább jutok, annál többet szeretnék. Nem tudom elképzelni, hogy hazamegyek és visszamegyek az egyetemre. Én ezzel szeretnék foglalkozni” –mesélte Anikó, aki kifejezetten örül annak, hogy Alföldi Róbert előtt bizonyíthat a Mentorok Házában.

 

„Nagyon örülök neki. Nagyon szigorú, de nekem kell valaki, aki megmondja őszintén, odamondja és hajt” – árulta el a Mentorok Házába jutó énekes.

 

Az After X vendége volt még Komondi Júlia, Krasznai Tünde, Csordás Ákos, Karapándzsity Kristóf és Tóth Marcell is, akik szintén a Tábor kulisszatitkairól vallottak Istenes Bencének.

  • Megosztom