Titkokról beszélt Lilu és Ördög Nóra

Rendhagyó módon női műsorvezető párossal indul a 2012-es Csillag Születik. A műsor két háziasszonya Ördög Nóra és Lilu ezúttal a szerdai Csak Csajokban is együtt szerepelt, a két csinos műsorvezető több kulisszatitkot is elárult a szombaton kezdődő tehetségkutatóról.

A Csak Csajokban Ördög Nóra izgatottan vallott arról, hogy már nagyon várja az első adást, ugyanis teljesen a műsor hatása alá kerültek a felvételek alatt Liluval. Nóra a tavalyi Csillag Születikkel ellentétben ezúttal lemondott a szerkesztői feladatokról: “Most először nem tudtam semmit a versenyzőkről, így szűz füllel és szemmel hallgattam, illetve néztem az egyes produkciókat. Nagyon jó érzés volt rácsodálkozni a rengeteg különleges és tehetséges indulóra. “

 

Ördög Nóra azt is elárulta, hogy a zsűri és a versenyzők miatt is egy szó jellemzi igazán a 2012-es Csillag Születiket: az őrültség. A tehetségkutató showműsor ítészeiről pedig elmondta az őszinte véleményét. “Szerintem mindenki megtalálta a helyét és hozza a saját személyiségét. Ha bármit is gondolok egy versenyzőről, akkor azt furcsa mód Hernádi Judit rögtön ki is mondja a produkció értékelésénél, ami nagyon megdöbbentő volt számomra. Lia pedig szívből jóságos és figyelt a megérzéseire, nem mellesleg imádom a hangját. Puzsér Robi pedig kíméletlen, néha talán igazságtalan, de mindig őszinte.”

 

Lilu is megosztotta a Csak Csajok nézőivel, hogy mik az első benyomásai a zsűriről: “Puzsér Robi egyszerűen hihetetlen, megdöbbentően őszinte! Hajós András brilliáns, mint mindig, Hernádi Juditnak rendkívüli megérzései vannak, Lia pedig bájos és imádnivaló. Alapvetően mind a négy zsűritag nagyon érdekes karakter, együtt pedig rendkívül izgalmasak.”

 

A 2012-es Csillag Születik március 17-én 19 óra 30 perckor kezdődik, rögtön a Fókusz Plusz után.

  • Megosztom