Teljesült az álma az RTL sztárjának

Egyre biztosabb, hogy anyai örömök elé néz Ördög Nóra! Az X-Faktor műsorvezetőjéről az utóbbi időben többen pletykálják, hogy áldott állapotba került, s a szombat esti élő műsorok alkalmával is egyre inkább feltűnik, hogy megváltoztak a vonalai, sokkal teltebbek lettek.

Könyve, az Angyalműhely bemutatóján sugárzott a boldogságtól, ám ami ennél is beszédesebb volt, az a ruhaválasztása.

Ezúttal is olyan sötét, fodros szoknyát vett fel, amelyet jóval a derék felett, a hasa vonalában kötött meg, de így sem tudta igazán elrejteni kiszélesedett csípőjét és megduzzadt keblét.

A „csajos” könyv megjelenése kapcsán szóba került egy „kívánságtérkép”, amelyre azok írhatják rá kívánságaikat, akik részt vesznek Ördög Nóri és barátnője, Törköly Erika Angyalműhelyének kurzusain – ezek anyagából készítették a könyvet is.

– Természetesen én is írtam erre a kívánságtérképre, de hogy mi ez, azt nem árulhatom el – mondta a Blikknek nagyon titokzatosan a műsorvezető. – De nagy örömömre már teljesült is, az álmom valóra vált. Az ezzel kapcsolatos kép pedig a laptopomon képernyővédőként szerepel – árulta el nagy mosollyal.

Egy biztos: régóta tervezik már a babát férjével, az ismert fotóssal, Nánási Pállal, és soha nem is rejtették véka alá, hogy minél hamarabb családot szeretnének. Az azonban érthető, hogy elsőre nem akarják világgá kürtölni az örömhírt, sőt amíg lehet, szeretnék titokban tartani. Ennek köszönhetőek azok a ruhaköltemények is, amelyeket az utóbbi hetekben Nóri visel. Hol egy buggyos felső, hol pedig egy sötét öv rejti el a szélesedő csípőt, a gömbölyödő pocakot.

Tórizs Hajnalka stylist szerint a mostani divat kedvez is a terhesség takarására. – Most nagy divat az olyan szoknya, amelyeket a derékrészen kb. 20 cm-es fodorral díszítenek – mondta a Blikknek a szakember.

– Ez nagyszerűen palástolja nemcsak a korai terhességet, de a hason keletkezett súlyfölösleget is. Minden olyan ruha, ami a hason nem passzentos, alkalmas a takarásra, de nyújtanak a hosszanti varrások, tűzések is. Az is beszédes, ha valaki egy ideje nem visel nadrágot, hanem rendre a nőies ruhák mellett dönt, a derékon való vágás ugyanis kárt tehet a babában. Nem beszélve a színválasztásról, a feketéről mindenki tudja, hogy erősen slankít.

  • Megosztom