Szinetár Dóra megváltozott

Szinetár Dóra teljes átalakuláson esett át: a színésznő nemcsak férjével, Bereczki Zoltánnal szakított, hanem eddigi megjelenésével is. Gyönyörű loknijait állig érő rövid hajra vágatta, rajongói pedig azonnal észrevették, hogy belefogyott az új életbe és az új szerelembe.

 

– Szeptember 2-án Várpalotán léptek fel. Mindenkit meglepett az új haja és a vékonysága. Nagyon jól áll neki, de reméljük, többet nem fogy! – mondta el a Blikknek az expár egyik rajongója.

Dóra alakja szinte mindig tökéletes volt, második gyermeke születése után hónapok alatt visszanyerte eredeti súlyát, s ezt meg is követelték tőle, hiszen ahogyan egy interjúban Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója elmondta: művészeitől megköveteli a fittséget és a szép alakot. A színésznő azonban félő, hogy átesett a ló túloldalára: szemmel látható, hogy jó pár kilogrammot fogyott az utóbbi időben, ami Pozsgay Andrea pszichológus szerint idegi alapon történhetett.

– Amikor egy nő kilép egy hosszú életszakaszból, akkor nemcsak lelkileg, de testileg is szeretne megújulni. Ha elhatározásra jut, hogy véget vet addigi életének, a tapasztalatok azt mutatják, szinte odáig fajul a „menekülési kényszere”, hogy még saját magától és addigi stílusától is szeretne megszabadulni. Ekkor szokták a hölgyek más színűre festetni a hajukat, vagy mint Dóra eseté¬ben is, levágatják azt. Mivel a léleknek minden hatalmas változás egyfajta sokk, ezért van az, hogy az idegeskedéstől, a dilemmától, az ismeretlentől való félelemtől akaratlanul is elkezd fogyni. Szerintem ez lehet Dóránál is, mivel óriási nyomás volt és van rajta, már csak a gyerekek miatt is – árulta el a pszichológus, aki szerint súlyos testi tüneteket produkáló következményei lehetnek annak, ha Dóra nem tud megbarátkozni az új helyzettel.

– Valami lehet a levegőben, mert az idei évben a háromszor annyian kérik, hogy vágjam rövidre a hajukat, mint korábban. Persze a nők többsége sok esetben az érzelmi hullámok miatt is változtat, és erről még akkor sem lehet őket lebeszélni, ha elmondom nekik, hogy az új frizura nem áll majd jól – mondta a Blikknek Zsidró Tamás mesterfodrász.

Mint a Blikk megírta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásának híre körülbelül egy hónapja robbant, akkor egy sajtóközleményben tudatták az országgal, hogy három hónappal ezelőtt úgy döntöttek, elválnak. A színpadon azonban még most is egy párt alkotnak, december végéig vállalnak közös fellépéseket. Az új szerelmek sem várattak sokáig, Dóra színpadi partnerével, Makranczai Zalánnal, míg Zoltán egy civil hölggyel került közelebbi kapcsolatba.

 

  • Megosztom