Szerelem az X-Faktorban?

Csobot Adél és Nagy Szilárd ország-világ szeme láttára bútorozott össze az X-Faktor táborában, az erdélyi lány mégis azt állítja, hogy az együtt töltött idő csak a barátságukat mélyítette el.

 

Alig kezdődött el az X-Faktor, máris megszületett a tehetségkutató show első szerelmespárja. Legalábbis a vasárnapi adás után mindenki biztosra vette, hogy Csobot Adél és Nagy Szilárd összejött. Az utolsó előtti rosta izgalmai közben ugyanis sem a fiú, sem a lány nem tudta leplezni érzelmeit. Amikor úgy tűnt, a lány nem jut tovább, Szilárd kiborult, még saját sikerének sem tudott örülni. Adél végül mégis bekerült a mentorházba, s ekkor a két fiatal szenvedélyesen borult egymás nyakába. Ezek után meglepő, hogy az ifjú erdélyi énekesnő cáfolja a love storyról keringő híreket – írta a borsonline.hu.

– Nem vagyunk egy pár. Nem vagyunk egymás számára közömbösek, ez tény. Nagyon jóban vagyunk, és jó, hogy támaszt nyújtunk egymásnak, ám ez most az őszinte barátság fázisa – magyarázta a Bors kérdésére Adél.

A történetet tovább bonyolítja, hogy a Fókusz kamerái megörökítették, amint a két fiatal összetolja az ágyát a felkészítőtáborban lévő szállodai szobában. A 18 éves lány erre is magyarázatot adott.

– A tábor alatt kihullottak mellőlem a többiek, így végül Stone-nal és Szilárddal kerültem egy szobába. A felkészülés közben előnyt jelentett, hogy ilyen jóban vagyunk, hiszen tudtuk egymást támogatni. A későbbiekben – ha mindketten továbbjutunk – biztos elkerülünk egymás mellől. Szilárd pozitív, kellemes személyiség. Könnyen szót értünk, de ez nem egy románc, csak jóban vagyunk.

Szilárd már nem ilyen kategorikus: bár szerelemről ő sem beszélt, szavai tele vannak gyöngédséggel.

– Adél szép lány, szinte mindenkinek megakad rajta a szeme, de engem a személyisége és a kisugárzása fogott meg igazán. Tetszett az is, hogy pozitív, mosolygós, őszinte és jókat lehet vele beszélgetni. Nagyon klassz volt, hogy számíthattunk egymásra, volt kivel megbeszélni a dolgokat, és egy szobába is kerültünk. Örülnék, ha így maradna. A szüleimnek, barátaimnak néha megemlítettem Adélt. Örültek, hogy van egy stabil támaszom itt – árulta el a 22 éves énekes, akinek az X-Faktor előtt egy hónappal ért véget négy és fél éves kapcsolata a menyasszonyával.

 

  • Megosztom