Szépségkirálynő-jelölt perli be Hajdú Pétert

Alig kezdődött el, máris botrány lengi körül az idei szépségkirálynő-választást. A zsűri és Hajdú Péter is túlsúlyosnak találta a közönség kedvencét, Mayle Jennifert, ezért kizárták a versenyből. A lány bírósághoz fordul.

 

Kizárták A szépségkirálynő című műsorból azt a lányt, aki a közönség szavazatai alapján huszonegyedikként került a döntőbe. Mayle Jennifer péntek este még bemutatkozhatott a TV2 tehetségkutatójában, a Megasztárban, amikor Burgess Benji produkciója alatt színpadra lépett a másik húsz lánnyal – írta a borsonline.hu.

Egy tegnapi döntés alapján azonban Jennifer a továbbiakban nem vehet részt a szépségkirálynő-választáson, mert nem felel meg a szakmai zsűri elvárásainak.

Picit kellemetlen volt, mert péntek este nemcsak a többi versenyző mosolygott össze Jennifer háta mögött – mondta Hajdú Péter, a műsor producere, aki maga is támogatta a döntést, mert a lány tévedésből került a verseny hivatalos Facebook-oldalára. A voksokat csak a középdöntőbe jutott versenyzőkre lehetett volna leadni, Jenni azonban már az első rostán kiesett.

Mi Magyarország legszebb lányát keressük. A húsz jelölt mellé bekerült egy olyan versenyző, aki – bármennyire helyes az arca –, testi adottságait tekintve nem való a legjobb huszonegy közé – mondta el Hajdú, aki a kizárt versenyző álláspontját is megérti.

Nyilván Jennifernek a legrosszabb ezt megélni. Alapvetően szép lány, de mégiscsak hetven kiló, ebben a mezőnyben pedig ötvenkilós versenyezők lépnek színpadra. Úgy gondolom, hogy a zsűri őt kíméli meg a további kellemetlenségektől. Sajnos bármennyire kellemetlen, ki kellett zárni, mert hiába van sok barátja és rajongója, a szakmai zsűri előtt egyszer már megbukott. Úgy gondolom, sértő lenne több száz lánnyal szemben, akik nem jutottak tovább, de jobb alakjuk van, mint neki – egészítette ki.

Maylek Jennifer azonban nem éri be egy sajnálommal.

Nem érzem igazságosnak a döntést, mert egy hétig fenn volt a képem a szavazáson, miért nem  vették le akkor. Ha a szervezés csak ennyire felelősségteljes, akkor az szomorú. Semmi rosszat nem akarok rájuk mondani. Megjelentem a Megasztárban is, most meg a tábor előtt lemondják azzal, hogy nem vagyok oda való. Szerintem nagyon sok ember kedvét elvették ezzel – mondta csalódottan a lány, aki nem cáfolta a Bors értesüléseit, miszerint jogi úton szeretne elégtételt venni az őt ért sérelmekért.

 

  • Megosztom