Régi-új szereplő a Barátok köztben

Vastag Csaba ezúttal saját magát alakítja a sorozatban.

Az énekes jóval 2010-es X-Faktor-győzelme előtt részese volt néhány hónapig a Mátyás király tér mozgalmas hétköznapjainak. Akkor egy bűnöző bőrébe bújt, most pedig saját magát alakítja az RTL éppen producerváltást megélő napi sorozatában.

Az első szereplésem után lemerült a telefonom. Igazából nem lehetett felvenni, annyian hívtak. Emlékszem, a család is összeült, és megnézték, hogy akkor most lesz benne a Csabi – emlékezett Csaba a tíz évvel ezelőtti alakítására.

Családtagjai azóta valószínűleg megszokták, hogy képernyőn látják az énekest, aki új lemezének előkészületei, fellépései és színházi szerepe mellé illesztette be a forgatást – írta a hir24.hu.
A mostani forgató- és alkotópartnerem Hanna, Peti és Zita. Ővelük kerülök egy ilyen nagyon érdekes, kavalkádos kapcsolatba. Azt, hogy mi lesz ebből, azt mindenki nézze meg maga!” – mondta el az énekes.

 

A Marketing&Media magazin legújabb előfizetési akciójában a lapunk mellé ajándékba adunk HVG Extra-, Marie Claire-, National Geographic-, Playboy-előfizetést és választhat egy 10 ezer forintos borválogatás, vagy egy páros Oxygen Wellness-belépőt. Kattintson ide a részletekért! (x)

  • Megosztom