Politikustól kap segítséget a valóságshow-hős

Kiss Norbert, Schmitt Pál volt köztársasági elnök hivatalvezetője úgy döntött, felajánlja segítségét VV Fecónak és feleségének, hogy anyagi nehézségeik ellenére ne kényszerüljenek elvetetni születendő gyermeküket. A katolikus politikus szándékát kitörő örömmel fogadta a valóságshow-hős.

 

Az igazság az, hogy korábban csak felületes ismereteim voltak Fecóval kapcsolatban, mert nem követtem az RTL Klub ValóVilág című produkcióját. Ugyanakkor katolikusként számomra elsődleges kérdés az élet védelme, így cselekvésre szántam el magam. Szeretném felajánlani a családnak önzetlen és feltétlen segítségemet abban, hogy ne kelljen a tervezett, végleges megoldást választaniuk. Több alternatívát is kínál mind az állam, mind pedig az egyház, és ezeket a lehetőségeket nagy örömmel osztanám meg velük is, illetőleg fel tudom ajánlani nekik, hogy én magam segítek kiaknázni minden opciót – nyilatkozta Kiss Norbert.

Az elsődleges cél természetesen az, hogy a család számára olyan alternatívákat kínáljak, amelyek segítségével megtalálhatják és tisztességben felnevelhetik harmadik gyermeküket is. Úgy vélem, hogy magzatuk isten ajándéka, és azért érkezett hozzájuk, mert alkalmasak arra, hogy szép életet és jövőt biztosítsanak számára – fogalmazta meg mondandóját a volt köztársasági elnök hivatalvezetője, aki végezetül hozzátette: anyagi lehetőségeihez mérten akár maga is támogatná a családot, ha úgy döntenek, hogy vállalják az új jövevényt – írta a stop.hu.

VV Fecó levegőt is alig kapott a döbbenettel vegyes örömtől, amikor az Új Ásztól értesült a hírről:
– Atyaúristen! Ez most komoly? Le kell ülnöm egy kicsit, mert most levegőt is alig kapok! Az abortusz gondolata valóban utolsó lehetőségként került szóba Angéla és köztem, és természetesen mindketten akkor lennénk boldogok, ha megérkezhetne közénk a harmadik gyermekünk. Persze, hogy felkeressük Kiss Norbertet, és köszönjük neki, hogy szívén viseli sorsunkat – lelkendezett VV Fecó.

 

  • Megosztom