Nem mondott igazat a TV2 sztárja?

Nem csupán az édesanyja és párja közötti ellentét miatt feszült Szakos Andrea. A Megasztár versenyzőjének időről időre durva támadásokkal is szembe kell néznie.

 

Bár egyre gyarapszik rajongótábora, rosszindulatú hozzászólásokkal is meg kell küzdenie Szakos Andreának. A fiatal énekesnő úgy érzi, igaztalanul vádolják, amikor azt vágják a fejéhez, előnyt szeretne szerezni magának azzal, hogy többször is szóba hozta szegénységét.

Talán valóban nem szerencsés, hogy a műsorvezetők szinte minden élő adásban elmondják, hogy ő az a lány, aki mobiltelefonját adta el, hogy részt vegyen a tehetségkutatóban, és ezt a minap a Mokkában Falusi Mariann szóvá is tette. Andi mindeddig nem reagált a támadásokra, ám ezúttal betelt nála a pohár.

“Jó lenne, ha tudnák az emberek, hogy nem azért jöttem ide, hogy a szegénységet reklámozzam, közben pedig több ezren, tízezren élnek így. Ez egy show-műsor, tehát lehetetlen, hogy én ezt eltitkoljam” – magyarázta a Mega-felfedezett. Andi azt is hozzátette, azzal, hogy családja anyagi helyzete nagy médianyilvánosságot kapott, sokan azt hiszik, nem igaz a története, ami rendkívüli módon zavarja.

A tiszavasvári lány mindemellett azt sem tagadja, hogy győzni jött a Megasztárba, és úgy érzi, legnagyobb ellenfele Radics Gigi. Andi úgy véli, ha minden eddiginél jobban odafigyel a teljesítményére, akkor sikerülhet a nagy álma – írta a hir24.hu.

 

  • Megosztom