Nagy gondban a Megasztár zsűrije

Szakos Andrea péntek esti produkciója alig-alig kapott negatív kritikát a Megasztár zsűritagjaitól. Az immár finalista lány előadásai azonban összeugrasztották az ítészeket.

 

Kevés olyan éles vitát hallhattunk a TV2 idei Megasztárjában a zsűritől, mint pénteken este Szakos Andrea produkcióját követően. Kiderült, a lány betegen állt színpadra, ezért a szokásosnál több hamis hanggal énekelte el dalát.

Ám amíg Bereczki Zoltán félteni kezdte Andrea hangszálait a megerőltetéstől, és haragudott is a lányra óvatlanságáért, addig Falusi Mariann az „ami a csövön kifér” dalfelfogásra biztatta a versenyzőt. „Eszedbe ne jusson vigyázni a hangodra” – jelentette ki.

Az énekesnő véleménye felháborította Bereczkit, aki úgy vélekedik, ha egy énekes egyszer elrontja a hangját, azt soha többet nem lehet „megjavítani”. Mester Tamás úgy vélte, jót tett, hogy Andi nem játszott biztonsági játékot és fel merte vállalni a „káoszt”. A zsűritagok olyannyira összevitatkoztak, hogy Bereczki egyenesen kijelentette, a többiek butaságot beszélnek – írta a hir24.hu.

 

  • Megosztom