Nagy bajba került Szinetár Dóra

Váratlan fejlemény bonyolítja az életét.

 

Nem fogytak a jegyek a Mizantróp című darabra, amelynek egyik főszereplője Szinetár Dóra – írja a Bors. Molière művét így a Millenáris Rendezvényközpont a napokban törölte műsornaptárából. A darab érdekessége, hogy a próbák alatt talált egymásra Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, ami végül a színésznő Bereczki Zoltánnal való válásához vezetett. Az új kapcsolat hatalmas sajtónyilvánosságot kapott, mely reklámnak sem volt utolsó, de úgy látszik, a közönség érdeklődése megcsappant a páros iránt.

 

„Októberben valóban elmaradt egy előadás, az okát nem tudom, de a novemberi fellépések még szerepelnek a naptáramban. Nekünk még nem szóltak a változásról” – mondta a Borsnak Ferenczi Orsolya, Dóra menedzsere.

 

A helyzet tehát meglehetősen kényes, főleg annak fényében, hogy a színésznő naptára fellépésekkel zsúfolt, hisz egyszerre több darabban játszik, ráadásul Bereczkivel még mindig járják az országot duettkoncertjükkel. Amíg viszont nem is tud arról, hogy nem kell az említett előadásban színpadra állnia, addig új fellépéseket sem tud vállalni, ami hatalmas pénzkiesést jelent a színésznőnek – olvasható a borsonline.hu-n.

  • Megosztom